#5I – Alea Iacta Est

Comencem el primer epíleg de “El Cinc Inicial”, el programa de Ràdio Ciutat de Tarragona amb la prèvia de l’anada de fase de Play-out del Club Bàsquet Tarragona.

PUBLICITAT

Després de la victòria aconseguida la darrera jornada contra l’Hozono Global Jairis, el CBT es veurà les cares amb el Zentro Bàsket Madrid, 12è de la conferència Oest. Expliquem detingudament, en què consistirà el Play-out i què hauran de fer els blaus per assolir la salvació.

Analitzarem en profunditat aquest rival, que després del final de temporada de l’enrique Soler, equip de Melilla, ha de jugar aquesta fase per no descendir a lliga EBA.

Atenció, perquè té el jugador més alt de les categories del bàsquet professional espanyol: 2,21 d’alçada. Tot i això, és dubte pels partits de Play-out contra els tarragonins.

Tampoc ens voliem deixar de banda, els equips de “Quilòmetre Zero” del territori i fem un repàs a les fases d’ascens que hauran de jugar el CB Valls i el Brisasol Salou, que saben rival però no dates. El gran final de temporada del TGN Bàsquet i què farà el CBT B, el Reus Ploms Salle…

Tot això i molt més, en aquesta edició de “El Cinc Inicial”. El partit, a 20:15h en directe per Ràdio Ciutat de Tarragona.

PUBLICITAT