#5I – Editorial: “Una final a contrarellotge”

40 minuts i 12 punts. Aquestes són les dues xifres màgiques que passen per aquesta ultimíssima final que ens espera al Serrallo. Hi confiem. Hi creiem. Ha passat una setmana de la desfeta, però la setmana s’ha cuinat a foc lent i això fa xup xup de remuntada.

PUBLICITAT

Fa olor de dia gran al Pavelló del Serrallo. De jornada històrica per la ciutat de Tarragona. De vestir-nos de gala perquè arriba l’hora de la veritat. Que absolutament tothom hi creu i que amb aquest equip tot és possible. Jugadors, entrenadors, ex llegendes, afició, públic i equips de casa nostra s’han conjurat amb el Club Bàsquet Tarragona en aquesta prèvia de partit absolutament crucial.

Arriba la final a contrarellotge, a 40 minuts d’autèntic infart. El partit, com a mínim, s’ha de fer llarg i convertir en un malson pel Zentro Bàsket Madrid, que no estiguin còmodes i que no ho estaran, perquè el Pavelló del Serrallo serà una olla a pressió que empentarà l’equip cap a la remuntada èpica a 40 minuts. Ja us ho avancem ja, tindrem moltes opcions durant el partit, ho explicame i nosaltres hi confiem.

Benvinguts sigueu a l’hora de la veritat. A la prèvia de la gran final en la lluita per la permanència. Un equip tocarà la glòria i es quedarà a la LEB Plata una temporada més.  L’altre, haurà de tornar a la Lliga EBA.

Passi el que passi, el desenllaç definitiu serà aquest dissabte amb el factor pista a favor, a casa nostra. Benvinguts sigueu de nou, i gràcies per fer-nos confiança, a aquesta última edició de la temporada previ al partit del Club Bàsquet Tarragona, de “El Cinc Inicial”.

PUBLICITAT