#5I Editorial: “Guanyar en la primera final de la temporada”

Una Batalla Final. Això és el que li espera al Club Bàsquet Tarragona al Pavelló Fausto Vicent. Un complex situat al municipi d’Alcantarilla, a Múrcia. Tot plegat, per jugar-nos-ho tot davant l’Hozono Global Jairis, el nostre rival directe esportiu, ja que és l’equip que tenim més proper a la classificació, ells són 11ens i nosaltres 12ens.

PUBLICITAT

Molt en compte perquè aquest partit comporta una doble vessant clau: el CBT depèn d’ell mateix i salvaria el primer “match ball” anant fins al Play Out. És l’única opció que ens queda.

Per contra, el Jairis es juga poder tenir la possibilitat de disputar la tornada del Play Out amb el factor pista a favor, al Fausto Vicent. Per tant, els dos equips s’hi juguen moltissim. Només pot quedar un i a més, seria un cop d’autoritat perquè el CBT si guanyés, avançaria a l’equip murcià i jugaria la tornada del Play Out al Pavelló del Serrallo.

Una pista plena, amb l’escalf del públic, seria una gran final a la ciutat de Tarragona. Ho tenim a la mà, no serà fàcil, perquè el Jairis és un equip que arrossega un gran final de temporada, però res és impossible i com a mínim, no els hi posarem les coses gens fàcils.

Benvinguts al 5 de 5. Hem arribat al cinquè programa d’aquest cinc inicial, nosaltres però, esperem escriure’n dos epílegs més i que ens acompanyeu en aquesta lluit per la permanència. És per això, que encara no ens acomiadarem de vosaltres. Benvinguts sigueu de nou, a “El 5 Inicial”.

PUBLICITAT