#5I – Toca assegurar l’últim “match ball”

Cinquena edició de cinc programes de “El Cinc Inicial”, el programa previ de Ràdio Ciutat de Tarragona amb el Club Bàsquet Tarragona. Tot passa per una final al Pavelló Fauto Vicent davant l’Hozono Global Jairis. El conjunt murcià és l’immediat rival a la classificació. De fet, una victòria otorgaria un doble premi: assegurar el Play Out i jugar la tornada al Pavelló del Serrallo.

PUBLICITAT

Així doncs, els de Berni Álvarez necessiten si o si una victòria per certificar la fase de permanència. En el cas de no aconseguir-ho, hauria d’esperar a que el Cornellà no guanyi els dos partits que li queden per assolir el descens directe a Lliga EBA.

Tot plegat, en aquesta cinquena edició, expliquem com arriben els tarragonins a aquest partit, quins perills té el rival i la graella de partits de quilòmetre zero i de LEB Plata en una nova jornada unificada a les 19h de la tarda.

fFinalment, el partit es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Tarragona. Diumenge a partir de les 18:45h des del Pavelló Fausto Vicent.

PUBLICITAT