Aerodance aposta per les ‘Dives Super Bowl’ al Carnaval 2022

Cristina Folch i Miriam Coello de la comparsa Aerodance estrenen ‘Cobertura #CarnavalRCTGN 2022’ que torna amb Adrià Recasens un any més a Ràdio Ciutat de Tarragona on ja portem sis anys oferint cobertura al carnaval i les comparses tarragonines.

PUBLICITAT

L’Escola de Dansa i Comparsa Grup Aerodance ens visita després d’obtenir la 4a posició a la darrera edició del Carnaval al 2020 i 2a posició a la Disfressa d’Or, amb la temàtica ‘Después del apocalipsis’ de la que han fet repàs i balanç.

La comparsa va aprofitar el passat any sense festivitat a causa de la pandèmia com a any sabàtic i per aquesta edició sense concurs aposten per la temàtica ‘Dives Super Bowl’, en referència a la final del campionat de la National Football League (NFL), principal campionat professional de futbol americà als Estats Units, i en que van actuar estrelles com Lady Gaga, Jennifer López i Shakira, entre d’altres.

Les dues convidades també han jugat amb nosaltres amb un repte amb que havien de trucar a algú per tal que respongui per elles quin és el plat típic de les festes de Santa Tecla. No us ho perdeu!

Participa al programa!

Ah i vosaltres també hi podeu participar interactuant a xarxes amb etiqueta #CarnavalRCTGN i al programa amb el concurs de capses amb què guanyar la tassa del programa, el dossier carnavaler de l’Ajuntament de Tarragona i d’altres regals! Heu d’enviar un whatsapp al 622 39 67 00 indicant que voleu participar a cobertura carnaval i indicar el vostre nom i cognom, i a cada programa i de forma aleatòria us pot tocar que us fem una trucada per concursar amb nosaltres. Haureu d’escollir una capsa i us pot tocar una pregunta, una prova o entrar directament al sorteig!

PUBLICITAT