LLETRAFERITS – Els Déus grecs en plena crisi existencial

PUBLICITAT

Rebem a tres deus grecs de l’escola de lletres, que d’ençà que els han adoptat els romans, no saben qui són, on estan i que se suposa que han de fer. Alguns s’ho prenen amb humor, d’altres amb esperit poètic. També parlem amb Oliver Bueno, de la llibreria Drakkar, que ens acompanya per celebrar el dia de l’orgull friki, amb recomanacions sobre el millor de la literatura fantàstica.

AGENDA LITERARIA

Dissabte 3 de juny a les 19.30 h, a l’Ateneu de Tarragona (C/ Sant Magí, 4)

Presentació del llibre: Xiuxiueig Literari, de Núria Gómez Granés. A càrrec de Josep Maria Ferran, mestre, psicopedagog, impulsor de “Causa Cooppel per la Pau 2022”. Conduirà l’acte Jordi Freixa, president de l’Ateneu.

Dijous i divendres 1 i 2 de juny Antiga Audiència (pl. del Pallol, 3)

Representació teatral: Fugir i danys col·laterals. 4 obres de creació, resultat del curs d’escriptura teatral (Escola de Lletres/TeclaSmit).

Organitzen: TeclaSmit teatre, Biblioteca Pública de Tarragona, amb la col·laboració de la Casa de les Lletres, l’Escola de Lletres i el suport de Generalitat de Catalunya i Diputació de Tarragona.

I acabem amb una felicitació que marxa cap a les terres de l’Ebre. La fira d’espectacles literaris, Litterarum, ha finalitzat avui a Móra d’Ebre, després de quatre dies dedicats a portar les lletres més a prop de la resta de disciplines artístiques. Litterarum ha anat de la mà de la fira del llibre ebrenc. I els felicitem perquè són activitats com aquesta les que de debò promocionen la literatura. Un territori no es pot conformar a treure els llibres al carrer el dia de Sant Jordi i així sentir que ha complit. Felicitats a tots els companys lectors de l’Ebre, per una iniciativa tan valenta.

PUBLICITAT