LLETRAFERITS – “Els temps que vivim requereixen de la mirada literària”

PUBLICITAT

L’Escola de Lletres ens explica els seus projectes i l’escriptor Iban Zaldúa defensa el conte com a expressió literaria per adults.

Lurdes Malgrat i Maria Roig de l’Escola de Lletres protagonitzen el primer capítol de Lletraferits, per explicar-nos que és l’Escola de Lletres i que ofereix. També reflexionen sobre el paper de la literatura, en qualsevol dels seus formats en la nostra societat i ens donen alguns consells d’escriptura.

Parlem amb Iban Zaldua, escriptor de contes basc, que va visitar Tarragona per presentar el seu recull de contes. L’escriptor fa una defensa acèrrima del conte com expressió literària, superior a la novel·la. A més, compara el sector literari català i el basc, així com la importància de la llengua com a element cultural.

L’Agenda
Aquest dissabte es donen els premis literaris ciutat de Tarragona. A novel·la, traducció i narrativa curta, a més del premi especial de guió radiofònic. La setmana vinent, parlarem amb els guanyadors.

El dilluns a dos de vuit de la tarda la llibreria Adserà organitza l’espectacle narratiu-musical amb Muntsa Plana i Aleix “Cartes de la serra de Pàndols“, que defineixen com un viatge narratiu i musical a través de cartes i vivències reals, de personatges reals, que ens apropen als primers dies després de l’inici de la guerra,

El dijous la biblioteca pública ofereix la conferència “Els imprescindibles de la literatura ebrenca” Serà a dos quarts de set de la tarda i anirà a càrrec de Josep S. Cid, professor de llengua i literatura catalanes de l’Institut Julio Antonio de Móra d’Ebre.

PUBLICITAT