L’Ull31: Quan els valors de l’esport estan per sobre de tot

En aquesta trenten-unena revista parlem de l’esport. Però ho hem volgut fer d’una forma una mica diferent, ja que hem arribat a aquell vessant més social de l’esport. Dels valors esportius en tots els seus sentits.


Reportatge

Quan els valors de l’esport estan per sobre de tot

PUBLICITAT

Sempre s’ha tret bandera dels valors de l’esport tot i que a vegades sembla que s’oblidin. Principalment practicant esport es pretén potenciar l’esforç i la disciplina, la comunicació i el respecte. A Tarragona hi ha diferents clubs que duen a terme projectes perquè això es vegi reflectit. 

Robert Hernández és el president de l’Associació Esportiva Torreforta, més coneguda com a ADT. (Escolta-ho)


Entrevista

Les arrels del futbol

El FC Tarraco és un club d’accionariat popular. Ja fa uns anys que tenen diferents equips i entrenen i juguen al camp de futbol de Campclar. Un dels seus objectius és jugar bé i poder competir, però guanyar no és la prioritat. De tot plegat n’hem parlat amb Marc Badia, un dels accionistes.

(Escolta-ho)


Laia Roca 2021

Aquesta temporada comptarem amb les il·lustracions de la col·laboradora i dissenyadora, Laia Roca.

Així defineix el treball d’aquesta setmana la seva il·lustradora: “En el dibuix d’aquesta revista he volgut representar com l’esport pot ser un gran motor per la Inclusió i cohesió. On molts nens i joves poden trobar suport, rodejant-se d’un equip que, a poc a poc es va convertint en una família.”


Oscàrboles | Vídeo

“Todos somos campeones”

Una setmana més l’Oscárboles ha fet una cançó. Ha intentat expressar que és per ell l’esport i practicar-lo.

(Escolta-ho i mira-ho)

Pots recuperar aquí totes les seves cançons de l’Ull Tarragoní.


Anàlisi

Més enllà de competir

Molts cops es parla dels valors de l’esport. A vegades queden oblidats dins un calaix. Tot i això hi ha persones i clubs que treballen per posar-los a l’alça i demostrar que l’esport no és només competir. Per això tenen diferents projectes que posen em marxa i tiren endavant. Hem volgut saber què aporta poder ajudar a través de l’esport, quines dificultats es troben i quina és la gratificació més gran amb tot plegat. A més hem conegut amb més detalls els projectes i les seves finalitats. I ens hem endinsat una mica en aquest món, que a vegades és desconegut.

De tot plegat n’hem parlat amb Manel Rosselló, President del Tarragona Futbol Club, i també Jordi Gornals, membre i entrenador del Nàtic Genuine. Que ens han aportat els seus punts de vista, les seves vivències i experiències.

(Mira-ho i escolta-ho)Aquest contingut vol portar visions del territori a través de diferents òptiques: la periodística i l’artística. Cada cap de setmana a la nostra web podràs veure aquest especial creat per l’equip de Ràdio Ciutat de Tarragona (Marina Pérez, Laura Rovira, Sebas Fernández i Quim Espinosa) amb la col·laboració de Laia Roca i Oscárboles.

PUBLICITAT