#TGNINFO Els pensionistes surten al carrer a Tarragona

Més d’una cinquantena de persones han sortit en marxa des de la Plaça Corsini fins a la Plaça de la Font per demanar unes pensions públiques. A la manifestació organitzada per la Marea de Pensionistes s’han sentit cants contra l’actual Govern Espanyol i també demanant una vaga.

PUBLICITAT

Escolta-ho.

Gilbert Frigola nou coordinador de l’ANC a Tarragona

L’Assemblea estrena nova directiva, després que Carles-Xavier Gómez s’incorporés al Secretariat Nacional. El nou coordinador serà Gilbert Frigola, qui assegura que la nova etapa mantindrà els objectius de l’anterior, que és treballar per implementar la República. S’han creat cinc àmbits de treball, que volen resoldre les necessitats concretes del territori, i que funcionaran amb grups de treball voluntaris.

Escolta-ho.

Amfiteatrum el nou espectacle de Tarragona Història Viva

L’espectacle estiuenc Tarragona Història Viva de recreació romana començarà aquest 2017 el 27 de juliol i s’allargarà fins al 25 d’agost. L’any passat es van fer recreacions de lluita de gladiadors a l’amfiteatre que van resultar tot un èxit omplint el recinte gairebé tots els passis.

Escolta-ho.

El Nàstic no suma a Oviedo

El Nàstic de Tarragona ha entrenat aquest dilluns a la tarda després de perdre diumenge a Oviedo. Els granes van realitzar un partit molt discret i van encaixar un gol que no van poder empatar. Hem parlat de tota l’actualitat de l’equip al Localitat Grana que podreu escoltar a través de la nostra web, i també veure a partir de dos quarts de nou per TAC 12.

PUBLICITAT