RADIONEWS RCTGN | GENER 2020

Ràdio Ciutat de Tarragona en marxa amb el Carnaval 2020!

Un any més Ràdio Ciutat de Tarragona s’hi bolca amb el carnaval tarragoní. Des d’aquest més de gener i fins l’arribada del que és un dels actes més multitudinaris de la ciutat, us oferim l’espai ‘Cobertura Carnaval’ presentat per Adrià Recasens cada dijous i dissabte amb entrevistes a les primeres comparses classificades de la passada edició i els principals protagonistes. D’altra banda un any més retransmetrem en directe la Gala Disfressa d’Or el 16 de febrer des de la TAP i el Veredicte del Concurs de Comparses el dia 25 des de la Plaça de la Font. (Més detalls)

Speakers’ Corner, nou espai d’opinió

Ràdio Ciutat de Tarragona estrena espai d’opinió. Es tracta d’un projecte que té com objectiu donar veu a les reflexions de la ciutadania i donar un pas més en els articles d’opinió que es publiquen als mitjans de comunicació convencionals, també en format vídeo! (Més detalls)

Coneix PodcastCity 2

Des del passat 28 d’octubre la plataforma PodcastCity ha anat estrenant nous programes que van ser escollits en el procés de selecció en el qual es van rebre una seixantena de propostes d’espais radiofònics. De tots ells se’n van seleccionar una vintena que estan en antena, i d’altres que s’estrenaran en un futur pròxim. Te’ls presentem! (Més detalls)

Noemí Llauradó i Xavi Puig al Tribuna Tarragona

La Presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó, i el tercer tinent d’alcalde i portaveu del Govern de Tarragona, Xavier Puig, han estat els darrers convidats de l’espai Tribuna Tarragona de Ricard Lahoz.

Coberura sobre l’accident d’IQOXE

L’accident químic d’IQOXE ha ocupat gran part de l’actualitat local d’aquest mes de gener i Ràdio Ciutat de Tarragona ha estat informant des dels primers minuts de l’explosió i les reaccions dels dies i setmanes posteriors.

PUBLICITAT