Els 100 primers dies, la situació econòmica… Viñuales repassa tota l’actualitat a Ràdio Ciutat

Els primers 100 dies de mandat, la situació econòmica de l’Ajuntament de Tarragona, el contracte de la brossa o els pactes de govern son alguns dels temes que va tractar l’alcalde de Tarragona Rubén Viñuales al programa “Bon dia Tarragona” de Ricard Lahoz.

PUBLICITAT

Una entrevista que Viñuales va repassar la delicada situació econòmica de l’Ajuntament. “Tenim un dèficit de 14 milions d’euros sobrevinguda per diversos factors. Hi ha dues opcions: pujar ingressos o baixar despeses”, expressava l’alcalde. A més, Viñuales explicava que les mesures per aquesta situació econòmica seran “estalvi i eficiència” i aquestes propostes passen per la proposta de la pujada de l’IBI.

Una de les sorpreses va ser el trencament amb el PP en les converses. “Em sento sorprès per la manca de solidaritat de partits com el PP. Aquest no és un problema meu. És un tema de ciutat. Des d’ERC, Junts i ECP van ser comprensius”, assegurava Viñuales.

En aquesta línia, Viñuales si lloava l’actitud de Junts. El batlle asseverava que Jordi Sendra l’estenien la mà per posar en marxa el seu paquet de mesures.  “Només puc agrair a Junts el suport, però no per nosaltres: per la ciutat. […] El senyor Sendra i el seu grup hi van ser. Em semblen molt més responsables i lleials a la ciutat que altres grups que s’omplen la boca i no hi són

La primera entrevista política del curs 2023-2024 del Bon dia Tarragona de Ricard Lahoz ha sigut per Rubén Viñuales, qui ha repassat tots els temes d’actualitat de la ciutat i que ja podeu recuperar al nostre web, Youtube i Twitter i Facebook Live.

PUBLICITAT