Especial #TarracoViva2022 a #CarrerMajor aquest divendres

Ràdio Ciutat de Tarragona i les ràdios de La Xarxa al Camp de Tarragona oferiran un any més un especial dedicat a #TarracoViva2022 aquest divendres 20 de maig per al programa #CarrerMajor que fan conjuntament cada tarda en directe de dilluns a divendres de 16h a 19h.

PUBLICITAT

Després d’ocupar espai a la Plaça del Rei el passat any, en aquesta ocasió l’especial tindrà lloc des de l’Antiga Audiència de Tarragona, un dels diversos escenaris del festival romà i on se celebran diversos actes el mateix divendres. A més, és l’equipament on es preveu oferir ben aviat i de forma unitària la nova oficina de Turisme i Patrimoni de l’Ajuntament i la Generalitat.

En l’especial d’aquesta 24a edició del festival de referència de l’antiguitat romana al territori comptarem amb diversos continguts, convidats i connexions al llarg de la tarda com és el cas d’Herman Pinedo, conseller de Patrimoni de l’Ajuntament de Tarragona; Magí Seritjol, director del festival Tarraco Viva; o Joaquín Ruiz de Arbulo, catedràtic d’Arqueologia Clàssica i director d’Història a la Universitat Rovira i Virgili.

A més ens endinsarem en la gastronomia romana amb Carles Segarra, president de l’Associació Tarraco a Taula sobre les jornades gastronòmiques a la ciutat i el restaurant El Terrat que enguany entra a formar part, a més de la recreació del Convivium per part d’alumnes de l’Institut Vidal i Barraquer, així com d’altres grups de recreació històrica com Projecte Phoenix, Grup Thaleia o L’Associació Si Vis Pacem, Para Ludum, qui ens farà descobrir els Jocs d’estratègia i simulació sobre l’antiguitat.

Amb Maria Roig parlarem de l’arqueologia al cinema, i sabrem com s’haurà desenvolupat la jornada educativa ‘Un dia a Tàrraco’ que involucrarà una quarantena d’instituts de Catalunya, amb la visita de l’Associació de professors de clàssiques de Catalunya i l’ICE Clàssiques de la URV a més de diversos alumnes participants. Finalment, tampoc hi faltarà el nostre estimat oient, en Sr Ramon amb qui resoldrem la dicotomia de la setmana ‘Roma o Egipte’ i el trivial, tots dos relacionats amb el festival, i amb els que animem a participar a l’audiència.

A més, el programa comptarà també amb cobertura a xarxes socials, servei a la carta al web de www.rctgn.cat així com senyal de vídeo en directe mitjançant Twitch.

PUBLICITAT