PodcastCity, l’experiència del podcasting de proximitat

Lliurem els premis de la segona temporada de PodcastCity amb els guanyadors de l’anterior edició. Mercè Milan, de La Ciutat Que Cura, Jordi Nadal de La Partida i Juan Pablo Maligno de ¿A Ti Qué Te Pica?. Amb ells repassem el pas per la plataforma i conviden a participar-hi als qui encara s’ho estan pensant. Per alguns PodcastCity ha esdevingut una autèntica teràpia en un context complicat, com és el de la pandèmia.

PUBLICITAT

Quan vam començar aquest projecte, ens preguntàvem si realment a la gent li engrescaria fer un programa de ràdio amb nosaltres, en format podcast. Res de professional. Bé, sí, l’estructura de l’emissora. Els continguts, però, eren 100% amateur. 

Sabíem que el podcast estava de moda, i que cada cop hi havia més persones que deien allò de “sí, jo tinc un podcast”. De futbol, de jocs de taula, de sèries, de cuina… del que fos. La sensació és que començava a bullir l’olla del podcasting. La pregunta era si aquest fenomen funcionaria en un context de quilòmetre zero. El temps i l’experiència no només ens van confirmar les nostres sospites, sinó que a més a més la reacció per part dels participants no podia haver estat més positiva.

Enguany encetem la tercera temporada de Podcastcity. Per la plataforma i pels estudis de Ràdio Ciutat han passat més d’una quarantena de programes, amb potser el doble o el triple de persones, entre podcasters, col·laboradors i convidats. Els temes tractats, infinits, i les hores de micròfon, moltíssimes.

La gent s’ha fet seva la ràdio. El mitjà i aquesta casa. Això també és una victòria i quelcom que, humilment, n’hem de fer bandera. Visca la ràdio i el podcasting fet des de dins, del que et surt de les inquietuds i de l’amor pel què t’agrada. Això és, vol ser i serà PodcastCity.

A tots els qui ho heu fet i ho seguireu fent possible, de cor: moltes gràcies!

PUBLICITAT