#CarrerMajor: Especial Inici festes de Nadal a la Bisbal del Penedès

Monogràfic transmèdia de l’especial del programa #CarrerMajor des de la plaça de l’Església de la Bisbal del Penedès, coincidint amb l’encesa de llums de Nadal i l’obertura del nou pessebre amb moviment. Ràdio Ciutat de Tarragona i les ràdios de La Xarxa al Camp de Tarragona comencen a respirar l’ambient nadalenc amb aquest especial a la població del Baix Penedès.


El Nadal a la Bisbal

La tradició nadalenca a La Bisbal del Penedès

PUBLICITAT

Visitem la Bisbal del Penedès, al Baix Penedès, coincidint amb la data d’inici de les festes de Nadal al municipi a partir de l’encesa de les llums de Nadal dels carrers de la vila i l’obertura del pessebre en moviment.

Hem parlat d’aquestes festes i hem fet el repàs de l’actualitat municipal amb l’alcadessa de La Bisbal del Penedès, l’Agnès Ferré, així com la valoració del 2022. A més, ha destacat algunes de les activitats que es faran al municipi per La Marató d’enguany.

(Escolta-ho)


La campanya comercial local

El comerç com a protagonista a la temporada nadalenca de La Bisbal

Després del retorn als carrers postpandèmia, l’economia del petit comerç és clau en el funcionament de la ciutadania, i en aquestes dates tan especials, volíem conèixer com es viu aquesta època de l’any a nivell comercial a La Bisbal i saber les previsions del municipi per aquesta campanya. 

Ho hem volgut fer de la mà de la regidora de comerç de l’ajuntament de La Bisbal del Penedès, Judit Vidal.

(Escolta-ho)


Solidaritat

La ciutadania de la Bisbal, al costat de la causa solidària

Nadal és a Catalunya sinònim de ‘La Marató’. Cada mes de desembre la ciutadania i les associacions cooperen per lluitar contra tot tipus de malalties, i hem volgut saber com ho fan a La Bisbal.

Una sessió de ioga solidari, amb el comerciant de La Bisbal, Sergi Pascual. N’hem parlat amb ell. També sobre la xocolatada solidària, amb la presidenta de l’associació de la Gent Gran, Teresa Vilella. I la presidenta del Grup de Dones La Roca Foradada, Puri González, ens ha explicat que hi haurà també un dinar solidari.

(Escolta-ho)


Un pessebre especial

El Pessebre amb moviment de la Bisbal del Penedès, tota una novetat del Nadal 2022

Hem estat presents a la inauguració del Pessebre amb moviment des de la rectoria. Es tracta d’una novetat del Nadal d’enguany a la Bisbal. Hem conegut més detalls amb Francesc López, pessebrista que ha participat en la creació d’aquest pessebre.

També hem abordat la celebració de la Setmana de la Pedra Seca 2022 amb Joan Rovira dels Senderistes Bisbalencs. Enguany es realitzen 10 activitats en diferents pobles de la comarca.

(Escolta-ho)


Les arts escèniques sempre han tingut un punt d’inflexió entre les festes nadalenques i la Setmana Santa, sobretot en aquells pobles on existeixen companyies de teatre pròpies. És el cas de La Bisbal, que compta amb la Societat Cultural i Recreativa Bisbalenca. Per Nadal i Pasqua efectuen representacions.

N’hem parlat amb la directora de la Societat, Sílvia Ferrer, que ens ha explicat també totes les activitats que desenvolupen al llarg de l’any.

(Escolta-ho)


L’encesa

Celebrem l’Encesa de llums de Nadal amb els veïns/es de la Bisbal del Penedès

Amb una connexió en directe hem explicat i celebrat la Festa d’Encesa de Llums de Nadal amb els veïns/es de la Bisbal.

(Escolta-ho)Magazine de tarda amb la participació de vuit ràdios del Camp de Tarragona. De dilluns a divendres, de 16h a 19h. En directe a Ràdio Ciutat de Tarragona, Altafulla Ràdio, Ràdio Montblanc, Ràdio La Selva, Ona La Torre, LaNOVA Ràdio, Ràdio Hospitalet de l’Infant i Baix Camp Ràdio.

PUBLICITAT