Subscriu-te:

#EspecialSantJordi2024: Llibres i flors engalanen Sant Jordi a Tarragona

El 23 d'abril és una de les dates més especials i a Tarragona no és una excepció. Sant Jordi és una de les festivitats marcades en vermell i la Rambla Nova de Tarragona s'omplirà de persones per regalar llibres i roses a les persones més especials. Des de Ràdio Ciutat de Tarragona, hem preparat un monogràfic especial amb les novetats d'aquest 2024 i les històries llibreteres per aquest dia tant especial a Tarragona.

Últims episodis:

#Especial8M| Transformant el món amb veu de dona


El Centre Residencial de la Muntanyeta a Bonavista, a punt per ser una realitat


Monogràfic especial després de la represa d'obres del nou centre residencial de la Fundació la Muntanyeta. El centre, es preveu que sigui una realitat al 2025, amb la represa d'obres després de tres anys d'aturades i gràcies als Fons NEXT Generation en un centre que s'ha de convertir, no només d'acollida sinó que sigui un espai obert a la ciutadania. Un centre residencial que serà una referència ,no només per la ciutat de Tarragona, sinó per a tota la demarcació, per tal d'acollir i assistir usuaris amb capacitats diverses i amb paràlisi cerebral.

#LaVuelta2023: Especial La Vuelta Ciclista a Tarragona


Programa especial de La Vuelta Ciclista que clourà la seva quarta etapa a Tarragona. Un esdeveniment esportiu de primer nivell que comptarà amb els millors esportistes del món del ciclisme i que recorreran la quarta etapa de La Vuelta el proper 29 d'agost en un recorregut entre Andorra i Tarragona amb un total de 185 quilòmetres i faran la seva arribada a la Diputació de Tarragona.

#MunicipalsRCTGN | Especial enganxada de cartells, en directe per Ràdio Ciutat


Comença la cursa per les eleccions municipals del proper 28 de maig. A Ràdio Ciutat de Tarragona comencem amb la programació especial electoral i ho fem amb l'enganxada de cartells a la Rambla Nova que dona el tret de sortida a la campanya electoral. Des de les 23:30h hem seguit en directe el primer esdeveniment clau de les eleccions a Ràdio Ciutat.

#EspecialSantJordi2023: Com es viu Sant Jordi a Tarragona?


Sant Jordi és una de les festivitats marcades en vermell al calendari. Cada 23 d'abril, places i carrers s'enlluernen de roses i llibres per regalar als nostres éssers estimats. Des de Ràdio Ciutat de Tarragona, hem preparat un monogràfic especial per què no us perdeu cap dels actes per aquest dia tant especial a la ciutat de Tarragona i les novetats d'aquest 2023.

#CarrerMajor: Especial #DiaMundialdelaPoesia a Castellvell del Camp


Monogràfic transmèdia del Dia Mundial de la Poesia del #CarrerMajor des de Castellvell del Camp. El magazín de les vuit ràdios del Camp de Tarragona produït per La Xarxa de Comunicació Local, es desplaçava fins al municipi del Baix Camp en motiu de la celebració del Dia Mundial de la Poesia, adoptat per la UNESCO l'any 1999. A Castellvell, es commemorava un any de la obertura de la Biblioteca Marina Capdevila i hem conegut tots els detalls d'aquest equipament municipal, ens hem endinsat dins l'escola Santa Anna on els alumnes van recitar alguns fragments poètics.

#Especial8M: Dia Internacional de la Dona


Monogràfic transmèdia de l'#Especial8M: Dia Internacional de la Dona amb una gran varietat de continguts per celebrar i reivindicar aquest dia amb totes les veus del feminisme a través de la història, la cultura i la informació.