Subscriu-te:

#MunicipalsRCTGN | Especial enganxada de cartells, en directe per Ràdio Ciutat

Comença la cursa per les eleccions municipals del proper 28 de maig. A Ràdio Ciutat de Tarragona comencem amb la programació especial electoral i ho fem amb l'enganxada de cartells a la Rambla Nova que dona el tret de sortida a la campanya electoral. Des de les 23:30h hem seguit en directe el primer esdeveniment clau de les eleccions a Ràdio Ciutat.

Últims episodis:

#EspecialSantJordi2023: Com es viu Sant Jordi a Tarragona?


Sant Jordi és una de les festivitats marcades en vermell al calendari. Cada 23 d'abril, places i carrers s'enlluernen de roses i llibres per regalar als nostres éssers estimats. Des de Ràdio Ciutat de Tarragona, hem preparat un monogràfic especial per què no us perdeu cap dels actes per aquest dia tant especial a la ciutat de Tarragona i les novetats d'aquest 2023.

#CarrerMajor: Especial #DiaMundialdelaPoesia a Castellvell del Camp


Monogràfic transmèdia del Dia Mundial de la Poesia del #CarrerMajor des de Castellvell del Camp. El magazín de les vuit ràdios del Camp de Tarragona produït per La Xarxa de Comunicació Local, es desplaçava fins al municipi del Baix Camp en motiu de la celebració del Dia Mundial de la Poesia, adoptat per la UNESCO l'any 1999. A Castellvell, es commemorava un any de la obertura de la Biblioteca Marina Capdevila i hem conegut tots els detalls d'aquest equipament municipal, ens hem endinsat dins l'escola Santa Anna on els alumnes van recitar alguns fragments poètics.

#Especial8M: Dia Internacional de la Dona


Monogràfic transmèdia de l'#Especial8M: Dia Internacional de la Dona amb una gran varietat de continguts per celebrar i reivindicar aquest dia amb totes les veus del feminisme a través de la història, la cultura i la informació.

#CarrerMajor: Especial Dia Mundial de la Ràdio des de Valls


Monogràfic transmèdia del Dia Mundial de la Ràdio del #CarrerMajor des de Valls. El magazín de les vuit ràdios del Camp de Tarragona produït per La Xarxa de Comunicació Local, es desplaçava fins a la capital de l'Alt Camp per establir sinèrgies del món de la ràdio local i el seu futur més immediat coincidint també amb l'anniversari de la ràdio municipal online de Valls, Ràdio Ciutat de Valls. Convidats de luxe del món radiofònic i la seva història, la cultura popular com els castells o les havaneres, les transmissions esportives o la gastronomia i els calçots són alguns dels continguts especials amb motiu del Carrer Major.

#CarrerMajor: Especial 1000 programes Carrer Major


Monogràfic transmèdia de l'especial 1000 programes de #CarrerMajor. El magazine de les vuit ràdios del Camp de Tarragona produït per La Xarxa de Comunicació Local, complia 1000 programes a les ones i, per commemorar-ho, hem connectat amb tots els Carrers Majors dels municipis de les emissores participants. Ràdio Ciutat de Tarragona, Altafulla Ràdio, Ona La Torre, Ràdio La Selva, Ràdio Hospitalet de l'Infant, LANOVA Ràdio de Reus, Ràdio Hospitalet de l'Infant, Ràdio Montblanc i BXC Ràdio són les emissores que fan possible

#Especial Monogràfic – El Parc de Nadal de La Canonja


Monogràfic especial de Ràdio Ciutat de Tarragona en motiu del Parc de Nadal de La Canonja celebrat entre el 27 i el 29 de desembre. Ens hi vam desplaçar i vam conèixer amb els seus vilatans de quina manera se celebra el Parc de Nadal a La Canonja.

#CarrerMajor: Especial Tarraco Romana


Monogràfic transmedia de l'especial del programa #CarrerMajor des del Circ Romà de Tarragona per oferir un especial amb que viatjarem per conèixer com estava organitzada socialment i políticament la ciutat en època romana, com es divertien i s'entretenien els antics tarragonins/es, i com era el comerç i gastronomia del moment, entre d'altres. Ràdio Ciutat de Tarragona i les ràdios de La Xarxa al Camp de Tarragona fan un salt a la Tarraco Romana amb aquest especial.Amb el suport de la Regidoria de Patrimoni de l'Ajuntament de Tarragona. Divendres 16 de desembre de 2022.