#MunicipalsRCTGN | Especial enganxada de cartells, en directe per Ràdio Ciutat

Comença la cursa per les eleccions municipals del proper 28 de maig. A Ràdio Ciutat de Tarragona comencem amb la programació especial electoral i ho fem amb l’enganxada de cartells a la Rambla Nova que dona el tret de sortida a la campanya electoral. Des de les 23:30h hem seguit en directe el primer esdeveniment clau de les eleccions a Ràdio Ciutat.

PUBLICITAT

Recupra la primera part de l’especial punxant aqui:

Recupera la segona part de l’especial punxant aqui:

A continuació el minut a minut de la nit (ordre ascendent), que també podeu trobar detallat en un fil al nostre twitter fil 1 / fil 2)

02h | Marxem de la ràdio! Ho hem fet possible l’Eric Rosique, Joany González i David Prats a estudi, Iaio Moreno i Luis Blain al control tècnic, Laura Rovira, Laura Navarro, Miquel Llaberia i Álvaro Rodríguez a exteriors amb la unitat mòbil i l’Adrià Recasens amb el minut a minut web i xarxes socials. No us perdeu la crònica de la nit (aquí)

00.45h | Ah i per anar-vos a dormir amb una rialla, no us perdeu la verió golfa dels cartells electorals (aquí). Gràcies per seguir-nos!

00.30h | I hem acabat l’especial, repassat els eslògans i cartells de cada partit.

‘Creiem en Tarragona’ l’eslògan del cartell de Rubén Viñuales, alcaldable del PSC Tarragona; ‘Endavant Tarragona’, el de Pau Ricomà, alcaldable d’ERC Tarragona; ‘Per una Tarragona millor’ el de Lorena de la Fuente, alcaldable de Ciutadans Tarragona; ‘El cor de Tarragona’, el de Jordi Sendra, alcaldable de Junts per Catalunya a Tarragona; ‘Desperta Tarragona’, el de Mar Giné, alcaldable de Sí Tarragona; ‘Sumem per guanyar vida’, el de Jordi Collado, alcaldable d’En Comu Podem a Tarragona; ‘Bastim alternatives per construir sobiranies’ l’eslògan de la CUP a les #MunicipalsTGN2023, sense presència de l’alcaldable Eva Miguel i ‘Tarragona entre tots’, l’eslògan de Maria Mercè Martorell del PP Tarragona.

00.26h | Eva Miguel, alcaldable de la CUP Tarragona confia en enfortir el partit ja que fora de govern marcaven la batuta política i a govern han pogut executar les polítiques d’esperres. Es nega al “retorn de la tarragona desballetada” i que entri l’extremadreta.

00.15h | Jordi Sendra, alcaldable de Junts per Catalunya es mostra il·lusionat amb la seva campanya i amb ganes de seguir parlant amb la ciutadania i donar a conèixer el seu programa a tots els barris.

00.10h | Mar Giné, alcaldable de Sí Tarragona afirma que ara és l’oportunitat de fer una Tarragona millor ciutat i fer fora als de sempre i als polítics que viuen de la política.

00.05h | Pau Ricomà, alcaldable d’ERC Tarragona afirma que esperen guanyar i mobilitzar molta gent, que la ciutat és de les persones i afirma fermament que que no poden pactar amb PSC, un partit que girat a la dreta i un candidat que ha canviat de partit i amb unes elits que no són les seves ,deixant clar que amb ells no pactaran.

00.00h | Es produeix l’enganxada popular de cartells per part dels diversos partits

23.57h | Rubén Viñuales, alcaldable del PSC Tarragona diu estar tranquil i amb els deures fets, i vol ser la força majoritària i amb diferència i assenyala que no hi ha voluntat de pactar amb partits com ERC.

23.47h | Parlem amb Maria Mercè Martorell, alcaldable del PP Tarraogna qui assenyala que volen millorar els resultats de les passades edicions, i explica que ha acceptat repte de tornar, davant la necessitat de canvi a la ciutat que demana la ciutadania i tornar a donar a la ciutat el que vol i necessita la gent. Aniran aprofundint i donant a conèixer el se programa amb un pla de xoc i projecte en base a patrimoni i eoconomia com a motor de ciutat.

23.44h | Jordi Collado, alcaldable de Tarragona En Comú Podem afirma que volen mantenir la seva representació i sumar, i ens presenta la caravana de campanya que recorrerà tots els barris per apropar-se a la ciutadania.

23.40h | Parlem amb Lorena de la Fuente, alcaldable de Ciutadans de Tarragona qui reconeix que el seu partit no està passant el millor moment però que volen mantenir representació a l’Ajuntament

23:30h | Arranca el nostre directe, seguiu-nos!

Vídeo de la 1a part del directe:

PUBLICITAT