#EspecialSantJordi2023: Com es viu Sant Jordi a Tarragona?

Sant Jordi és una de les festivitats marcades en vermell al calendari. Cada 23 d’abril, places i carrers s’enlluernen de roses i llibres per regalar als nostres éssers estimats. Des de Ràdio Ciutat de Tarragona, hem preparat un monogràfic especial per què no us perdeu cap dels actes per aquest dia tant especial a la ciutat de Tarragona i les novetats d’aquest 2023.


Què trobarem a Tarragona?

L’Agenda cultural de Sant Jordi

PUBLICITAT

La Rambla Nova de Tarragona s’omple de llibres, roses i cultura aquest diumenge 23 d’abril. En aquest primer contingut pots consultar la distribució de totes les paradetes, activitats i signatures de llibres per aquesta diada. (Escolta-ho)


L’Auge literari a la ciutat

Més llibreries i més vendes per Sant Jordi

Enguany, la festivitat de Sant Jordi a Tarragona ha estat marcada per la obertura de dues noves llibreries: L’Hamaca i el Soterrani. A més, des de llibreries com l’Adserà, assenyalen que la ciutadania està responent molt bé i divers a l’any editorial. (Escolta-ho)


Venda de roses

Les floristeries, amb previsions optimistes

Després de les restriccions i dels aiguats de l’any passat, els establiments es mostren molt optimistes pel que fa a la venda de roses. Molts floristes de la ciutat asseguren que la venda de roses aquest diumenge és més complicada que altres anys. (Escolta-ho)


“La Fàbrica de Tabacs de Tarragona

Entrevista a Sara Masalias i Ramon Gabriel

Ricard Lahoz entrevista a Sara Masalias i Ramon Gabriel, que han escrit un llibre on s’analitza, a través d’un recorregut històric, cultural i social, l’antiga fàbrica de tabacs de la ciutat i tot el que va significar. (Escolta-ho)


L’Entrevista amb perspectiva

Perdre la por a través de la ficció

La por i la mentida són les companyes de viatge de la Dúnia, la protagonista de la primera novel·la de ficció de l’actriu tarragonina Agnès Busquets: ‘No ho sé, digue-m’ho tu’. (Escolta-ho)


Carrer Major, Sant Jordi

Sant Jordi, una festivitat amb força

A #CarrerMajor, el programa que fem les 8 ràdios de La Xarxa al Camp de Tarragona cada tarda de 16h a 19h de dilluns a divendres, ens hem preparat per Sant Jordi i on hem preparat un seguit de continguts per amb petites editorials locals tarragonines. (Escolta-ho)


Els castells

Una diada festiva per marcar el caràcter estrella tarragoní

Les quatre colles tarragonines actuaran plegades per primer cop aquest 2023 a la diada de Sant Jordi aquest diumenge a les 20 h. La Rambla Nova serà testimoni d’una actuació simultània de 45 minuts per enlairar les estructures que desitgin. (Escolta-ho)


50 anys de Nou Estadi

El Nou Estadi, del pensament al llibre

Un repàs dels llibres esportius de la ciutat de Tarragona està sobretot centrat en la figura d’Enric Pujol. (Escolta-ho)


En profunditat

La gran explosió, el llibre tarragoní amb més previsió de vendes

Aquest 2023 l’auge i la projecció de vendes de llibres no deixa de banda alguns dels grans èxits de km 0 i tarragonins. La gran explosió és un d’aquests grans títols i ho hem analitzat en profunditat amb un dels seus co-autors, Toni Orensanz. (Escolta-ho)


Aquest contingut s’ha elaborat amb tot l’equip de Ràdio Ciutat de Tarragona. Amb la direcció de Quim Espinosa i Èric Rosique i amb la redacció i guió d’Alvaro Rodríguez, Laura Rovira, Judith Fernández, Miquel Llaberia, Laura Navarro, Adrià Recasens, Jonay González, Arnau Curto i Adrià Tella.

PUBLICITAT