Més llibreries i més vendes per Sant Jordi

Tarragona es prepara per a un Sant Jordi molt especial amb dues llibreries més que el 2022, gràcies a la incorporació de L’Hamaca i el Soterrani. Una ampla oferta que sembla també venir acompanyada d’unes bones vendes.

LLIBRES llibreires
PUBLICITAT

Des de la llibreria Adserà, assenyalen que “la ciutadania està responent molt bé a un bon i divers any editorial”. La seva responsable assegura que “més enllà dels més venuts, la gent remena tots els prestatges durant aquests dies”.

Des del Soterrani, els hi ha coincidit els dies forts de l’obertura amb els previs a Sant Jordi, trobant una “grata resposta dels tarragonins”. A més destaquen com, “davant una bona oferta gènere, han trobat la complicitat dels clients”.

A més de les noves propostes, enguany també serà el primer Sant Jordi de la nova llibreria La Capona, establerta com a cooperativa sota l’administració de la Cooperativa Combinats després que els seus propietaris originals fessin un pas enrere. Ara els nous propietaris entomen aquest Sant Jordi “amb molt positivisme”.

En general, totes les llibreries de la ciutat celebren aquest mercat ampliat i ara esperen que la ciutadania respongui com cal.

Un Sant Jordi ampliat on el positivisme omple encara més espai de la Rambla Nova.

PUBLICITAT