#EspecialSantJordi2024: Llibres i flors engalanen Sant Jordi a Tarragona

El 23 d’abril és una de les dates més especials i a Tarragona no és una excepció. Sant Jordi és una de les festivitats marcades en vermell i la Rambla Nova de Tarragona s’omplirà de persones per regalar llibres i roses a les persones més especials. Des de Ràdio Ciutat de Tarragona, hem preparat un monogràfic especial amb les novetats d’aquest 2024 i les històries llibreteres per aquest dia tant especial a Tarragona.


Què trobarem a Tarragona?

Tots els actes d’aquest Sant Jordi a Tarragona

PUBLICITAT

La Rambla Nova de Tarragona s’omple de llibres, roses i cultura aquest dimarts 23 d’abril. En aquest primer contingut pots consultar la quantitat de paradetes i propostes que hi haurà en aquest punt neuràlgic, a més de la resta d’activitats preparades a la ciutat per viure una diada tan especial. (Escolta-ho)


L’aposta pels llibres

Les llibreries tarragonines preveuen bones xifres de vendes

Enguany, les llibreries tarragonines esperen que la facturació d’aquest Sant Jordi sigui millor que la de l’anterior. És una previsió que es veu afavorida pel fet que la jornada cau en un dia entre setmana. També confien que el temps acompanyi al llarg de tota la diada. (Escolta-ho)


Les roses, sempre protagonistes

Els floristes esperen un augment de vendes de roses

Les floristeries encaren un dels moments més importants de l’any. Això fa que també sigui el de més feina. De nou, el fet que aquest Sant Jordi caigui en dia laborable, conjuntament amb les bones previsions meteorològiques, fa que les perspectives de venda siguin molt optimistes de cara a aquest dimarts. (Escolta-ho)


La realitat literària postpandèmia al territori

#DistànciesCurtes | Manuel Rivera

Coincidint amb aquest Sant Jordi, des del programa ‘Distàncies Curtes’ hem volgut conèixer quina és la situació actual de la literatura al territori. Per tal propòsit, els periodistes Josep Maria Arias i Tomàs Carot han entrevistat a Manuel Rivera, editor, escriptor i periodista amb una àmplia trajectòria. (Escolta-ho)


La Catalunya Emergida, al ‘Bon Dia TGN’

#BonDiaTGN | Òscar Palau i Jesús Jordi, periodistes

Els periodistes Òscar Palau i Jesús Jordi ens presenten el seu darrer llibre: “La Catalunya emergida”. Un llibre per recórrer els pantans catalans i per aflorar la petjada humana i les històries que s’amaguen. Una entrevista de Ricard Lahoz que coincideix amb el Dia del Llibre. (Escolta-ho)


Sant Jordi a ‘Carrer Major’

Les novetats d’aquest Sant Jordi amb Alfred Arola, director d’Arola Editors

A #CarrerMajor, el programa que fem les 8 ràdios de La Xarxa al Camp de Tarragona cada tarda de dilluns a divendres de 16h a 18h, hem volgut aprofitar el marc de la diada de Sant Jordi per parlar amb Alfred Arola, director d’Arola Editors. (Escolta-ho)


Sant Jordi a ‘Les Golfes’

LesGolfes [#AlSofà] | Sant Jordi Sendra, rosa i llibres per conquistar

Sant Jordi Sendra, tot un cavaller #AlSofà de #LesGolfes amb rosa i llibres per conquistar a l’alcalde Viñuales i aconseguir entrar a govern, però també recomanacions de llibres d’enguany per a la resta de l’equip de govern! (Escolta-ho)


La preparació de les roses

Com es preparen les floristeries per les roses més vestides

Les floristeries viuen un dels moments clau de l’any, absolutament fonamental pel sector. Amb #LaFurgo de Carrer Major hem conegut com es prepara la Floristeria Romeu i com treballen per preparar les roses. Ho hem fet amb la Sefa, la seva propietària. (Escolta-ho)


La diada de Sant Jordi a la Rambla Nova

#LaFurgo: Segueix en directe Sant Jordi a Tarragona!

I com no podia ser d’una altre manera, aquesta mateixa tarda connectem en directe #LaFurgo de Carrer Major per fer el seguiment en directe de la festivitat de Sant Jordi a Tarragona. Totes les novetats a la Rambla Nova en directe per Ràdio Ciutat. (Escolta-ho)


Aquest contingut s’ha elaborat amb tot l’equip de Ràdio Ciutat de Tarragona. Amb la direcció de Quim Espinosa i Èric Rosique i amb la redacció i guió de Cristina Artacho, Adrià Duch, Lara Bustillo, Irene Urbistondo, Adrià Recasens, Jonay González i Adrià Tella.

PUBLICITAT