Compartir

Última sessió del Nàstic de Tarragona aquest divendres abans de posar rumb a Madrid aquesta tarda, on l’equip es concentrarà pel xoc de dissabte a les 18 de la tarda al Coliseum Alfonso Pérez. Entrenament orientat a perfilar detalls per un partit que es preveu exigent i davant d’un rival amb aires de grandesa. El conjunt de Bordalás vol jugar el playoff d’ascens a Primera i tenen clar que això dependrà de sumar tots els punts possibles a casa.

Amb una sola derrota al seu estadi, el Nàstic es trobarà un rival que voldrà la pilota i que dominarà i es preveu que Merino tornarà a aposar per aquesta defensa de cinc o de tres, segons com es miri. El tècnic andalús ha comparegut aquest divendres en roda de premsa, per valorar la prèvia d’una nova final de les vuit que resten ara mateix.

Merino ha deixat clar que l’equip sempre busca la victòria, però que sumant un punt en cada una de les vuit jornades que resten, ja aproparia molt l’objectiu. El tècnic andalús també ha valorat el rival, un Getafe que arriba en una bona dinàmica i que va llançat a per l’objectiu de quedar-se a les zones de playoff d’ascens. Una de les qüestions que també ha comentat Merino en la compareixença, ha estat l’efectivitat de l’equip a pilota aturada, on l’altre dia l’equip no va aprofitar les 15 ocasions que va tenir des del córner en tot el partit.

Pel que fa a les baixes, Merino ja sap que no podrà comptar amb Madinda, Djetei ni Luismi, tampoc arriben finalment Barreiro i Cordero i Zahibo serà baixa per acumulació de targetes.