La Crònica del Nàstic-Ilicitano 1-1

17496726802_618dfe3e49_z

No passarà a la història el partit entre Nàstic i Ilicitano. Sense res en joc per cap dels dos equips, els aficionats es van avorrir amb l’empat a un final que segurament deixa un marcador just pels mèrits fets però també la sensació que s’està fent llarga la recta final de la temporada regular.

La falta d’objectius va tornar a evidenciar certa falta de tensió competitiva. Al Nàstic li va faltar intensitat i a les grades públic comparat amb altres cites, ja que els 4.671 aficionats presents estan lluny de les últimes entrades al camp. Amb ocasions per uns i pels altres durant el partit, els gols no van arribar fins al final quan Liberto en una jugada aplaudida pels seguidors tarragonins va fer el 0-1 en el minut 77 i cinc minuts després Cristóbal empatava amb el seu primer gol amb la samarreta grana. I poca cosa més.

A la sala de premsa Vicente Moreno intentava transmetre tranquil•litat, tot i els dos partits seguits on l’equip no ha donat una bona imatge i no ha guanyat. L’entrenador del Nàstic té les coses clares i creu que dins el vestidor la situació està controlada.

Després d’aconseguir el campionat de lliga fa 15 dies ara hi ha ansietat perquè arribin ja els partits decisius i troba lògic que hi hagi certa distensió.

Vicente Moreno no va voler donar-li massa voltes a la situació i va reiterar la seva argumentació.

Amb aquest empat al Nou Estadi l’equip ja no podrà aconseguir el rècord de puntuació a Segona B i com a molt, si guanya al camp del Vila-real B, l’igualarà. Si finalment es desconvoca la jornada de vaga l’últim partit de lliga es jugarà divendres a les 19h. per tenir més temps per preparar la promoció d’ascens.