La Crònica del Nàstic-Olímpic 2-0

16017516601_772805a53c_mSi existís el partit ideal, s’aproparia bastant al jugat pel Nàstic davant l’Olímpic de Xàtiva. Control total els 90 minuts de joc, dos gols i cap ensurt en contra. A partir d’aquí es poden apuntar molts detalls per convertir el partit ideal en el partit perfecte. Aprofitar les ocasions de gol, completar una golejada i fer un futbol vistós tot el partit i no només 45 minuts, servirien per completar el partit 10.

El Nàstic sortia decidit a resoldre el partit aviat i ho ha aconseguit gràcies al gol de Pablo Marí. Era el minut 11. La victòria provisional donava tranquilitat a un equip necessitat d’agradar als seus aficionats, però el joc conservador de l’Olímpic li ha complicat la vida a un Nàstic que no ha pogut tancar la victòria fins el minut 35 de la segona part amb un excel·lent gol de Marcos.

2-0, partit ideal, però encara lluny del partit perfecte. Tot plegat per situar-se amb 29 punts a la classificació en el tercer millor inici de la història del club a Segona B, només superat per les temporades 94-95 i 95-96 quan, amb Jordi Gonzalvo, es van jugar dues promocions d’ascens.

Vicente Moreno estava satisfet amb el joc de l’equip.

Altres equips han fet plantejaments com els de l’Olímpic a Tarragona i s’han emportat punts. La clau és posar nerviós al Nàstic com reconeixia el seu entrenador, Alejandro Sandroni. Els visitants tenen la lliçó apresa.

Rayco reconeix que la plantilla intenta no deixar-se portar pels nervis o els dubtes que es creïn a l’exterior. Es busca la regularitat en un grup de Segona B especialment difícil de trobar.

El partit ha acabat amb l’anunci d’un fitxatge. El Nàstic incorpora un davanter: Xisco Muñoz, que signa pel que queda de temporada i una altra. Amb 34 anys prové del Dinamo de Tblisi de Geòrgia on ha jugat tres temporades i ha guanyat enguany la Lliga i la Copa. Anteriorment ha jugat a Primera 9 temporades amb el Tenerife, Recreativo, València, Betis i Llevant i 3 temporades a Segona A amb Recre, Betis i Llevant. A Segona B va estar als filials del Mallorca i el València.