Compartir
PUBLICITAT

Es tracta d’una petició expressa dels estudiants de la universitat per tal que el document passi de limitar-se al personal administratiu i docent a obrir-se als alumnes. El nou protocol que es podrà activar per alumnes i professors i permetrà plantejar denúncies quan l’assetjament o conductes es reprodueixen entre el col·lectiu d’estudiants.
La URV es troba en plena elaboració i definició dels eixos principals del protocol. Un treball elaborat conjuntament amb estudiants voluntaris, la directora de l’Observatori d’igualtat i diversos membres de l’equip de direcció de la universitat. Escoltem Laura Roman, responsable d’Igualtat de la URV

PUBLICITAT

Roman considera que l’educació és clau per modificar les conductes masclistes i destaca que els joves d’avui tenen una mirada de gènere que fa detectar amb més facilitat situacions que fins ara no eren valorades com a masclistes.

Roman també destaca que el nou protocol és fruit de la voluntat d’ampliar l’abast de resposta i fer un pas endavant en situacions preventives.

La reforma del protocol ja està aprovada i s’espera que estigui llest en qüestió de dos mesos.

PUBLICITAT