El Casal radiofònic del Kesse, espai d’experimentació jove

L’Espai Jove Kesse del Servei Municipal de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona, dins de la seva programació trimestral, impulsa des de l’any 2018 un espai de comunicació i expressió per a joves amb inquietuds pel treball a mitjans de comunicació, en concret a la ràdio. Aquest treball es realitza amb la coorganització de Ràdio Ciutat de Tarragona i els seus professionals, indispensables per a que les persones participants puguin veure de prop tot el treball que comporta dissenyar i produir un programa radiofònic.

taller de ràdio espai kesse ràdio ciutat de tarragona
PUBLICITAT

Aquest casal, és una estratègia pedagògica, lúdica, motivadora, transversal i multidisciplinar que inclou el component del treball en valors i de foment de les opinions pròpies i autònomes. Ofereix un producte fet per i dirigit a persones joves on es parlen sobre aquelles preocupacions, interessos i inquietuds específiciques d’aquesta franja d’edat.

taller ràdio ciutat de tarragona 2018

Entre els prinicipals objectius de l’aula estan el de promoure contingut per l’experimentació dels principals elements que composen un programa de ràdio com són locutors, el guió del programa, la tasca de producció, tècnics/ques d’àudio…

Han sigut més de 80 persones joves les que han participat d’aquest taller i on s’han creat espais de debat i reflexió sobre diferents temes d’interès per a ells. També ha fomentat la creació d’espais on joves són protagonistes i alhora s’ho passen bé coneixent a gent nova amb inquietuds similars a les seves.

Gràcies per la tasca i felicitats pel 6è aniversari!

______________

Equip de l’Espai Jove Kesse

PUBLICITAT