Gràcies per la tasca i estima envers el Carnaval

Hola, sóc la Miriam Coello, directora de la comparsa AERODANCE, i primer de tot, felicitar-vos per aquest 6è aniversari.

PUBLICITAT

Jo porto vinculada al carnaval de Tarragona aproximadament uns 30 anys, o potser més. Primer vaig començar a sortir a la comparsa Disc 45, però quan vaig veure que AERODANCE entrava al 1995 amb aquesta força als balls i nous aires, vaig decidir canviar de comparsa amb la Noelia Masdeu al capdavant, fent-me càrrec de la direcció a partir de l’any 1999, si no em falla la memòria.

AERODANCE la conformen entre 70-90 persones, entre comparsers i staff tècnic, i crec que és una comparsa que es caracteritza per la seva originalitat, força i ball, i que això és el que es transmet al públic del carnaval de Tarragona, tant a la gala de la Disfressa d’or com a les rues de la ciutat.

El nostre palmarès és bastant significatiu, i més tenint en compte el nivell tan alt que hi ha. Hem guanyat dues vegades la Disfressa d’or, i aquest any concretament hem aconseguit una segona posició a només 4 punts dels primers. Amb una temàtica molt encertada i vinculada amb tot el que està passant al món i amb una posada en escena per mi impecable. Des d’aquí aprofito per felicitar a la Cristina Folch, protagonista de la nostra disfressa, als ballarins, dissenyadors i executants de la mateixa. I de rua, si no m’equivoco, tenim 3 segons premis i un primer premi, i tenint també en compte que tant el públic com les altres comparses ens tenen sempre en compte en el rànquing de les 5 primeres, i això és molt i molt satisfactori.

La vostra cobertura

I ara sí, toca parlar de la vostra cobertura al carnaval de Tarragona. La veritat és que ja era hora que algun mitjà de comunicació és fes càrrec de donar importància, rellevància, notícies, jocs, entrevistes i en definitiva mai millor dit, COBERTURA AL NOSTRE CARNAVAL. I en aquest sentit des de Ràdio Ciutat de Tarragona heu tingut en compte a les comparses, per donar-nos veu i se’ns escolti. El tracte que rebem sempre és impecable, sempre al peu dels guanyadors, sempre preocupant-vos per tenir la notícia i explicar-la el millor possible.

Sobretot crec que apropeu al públic les comparses i doneu veu i imatge als responsables de les mateixes. I com no, feu passar una estona divertida, tant als que convidats com als oients. Recordo per exemple la broma a la Sílvia Petit i als meus pares que vam fer enguany.

En definitiva només podem donar-vos les gràcies per la tasca i estima, i demanar-vos que no deixeu de fer-ho, ja que per a les comparses ja fa temps que formeu part del Carnaval de Tarragona.
FELICITATS!!! 🎂

_______________

Miriam Coello, responsable de l’Escola de Dansa i Comparsa Grup Aerodance, 2ns guanyadors Disfressa d’Or 2020

PUBLICITAT