Els podcasts de la setmana 12 de la 3a temporada de PodcastCity

Ja heu fet les compres de Nadal? No és una experiència agradable, però si ho feu amb temps us estalviareu molts maldecaps! Dit això, és un bon moment per escoltar els podcasts de la setmana a PodcastCity!

Desde Rusia, con amor ¿A Ti Qué Te Pica?

PUBLICITAT

Hace unos programas hicimos una conexión de 14.000 kilómetros de Tarragona a Argentina. Hoy hablamos con Pepe Calero, pero nos vamos al este: hacia Rusia! Pepe está lejos, pero bueno, tiene buena conexión a internet y mucho de qué hablar, así que de Tarragona conectamos con Kazan (a 6.000 kilómetros).

Altar Quest i els Dungeon Crawlers La Partida

En el programa d’aquesta setmana de La Partida parlem de l’Altar Quest, un dungeon crawler. Avui ens acompanya Adrià Sans, que ja va participar en el capítol especial dedicat a les Tortugues Ninja, per parlar d’aquest joc i dels dungeon crawler.

Historias del bus Incógnitas

El transporte público es un lugar mágico. Puedes encontrarte a todo tipo de personas y presenciar cualquier cantidad de eventos. El problema es de vez en cuando, estás se convierten en experiencias particularmente bizarras. Así la incógnita de hoy es: ¿Que le pasa a la gente en el bus?

El de en medios de los Parker Xampany i Crispetes

Per motiu de l’estrena de Spiderman No Way Home hem muntat un autèntic multivers a l’espai de xampany i crispetes per fer un especial de Spiderman. Amb la companyia de l’expert en el MCU i frikades en general Jonay González i el terrorista de Twitter i fan de Spiderman Raul Baron hem construït un autèntic “Chiringuito de Spiderman” per repassar el pas d’aquest personatge per la pantalla gran. I tu? Ets més de Holland, McGuire o ets dels matats que encara defensa les pel·lícules d’Andrew Garfield?

Adelante Kun Agüero La Jugada de Todos los Tiempos

Hay jugadores que lo han dado todo. Que se han retirado cuando ya no tenían más futbol. A veces, ese retiro llega antes. Por desgracia motivado por una lesión o una enfermedad. El corazón del Kun Agüero le dió un aviso, y ese aviso ha sido un freno de mano a una carrera excepcional. De Independiente al Barça. Repasamos la carrera de Sergio “el Kun” Agüero.

Con la tontería de siempre y la gracia de nunca Que No Panda El Cúnico

Tercer episodio de la segunda temporada de Qué No Panda El Cúnico, la primera en PodcastCity, con la tontería de siempre y la gracia de nunca. Un programa de humor conducido por dos tipos gallegos que viven, por azares del destino, en Tarragona.

Acceptes o et resignes? La Ciutat Que Cura

Al ritme que portem només puc dir-vos Hola amb un gran somriure abans que la tempesta ens endugui! Com ja sabeu La Ciutat que Cura és el millor podcast de Salut i bons hàbits que pots escoltar en Català gràcies a tots vosaltres que el seguiu i l’aneu fent gran i compartint, així que per anar escalfant motors i posant en pràctica les meus consells et repto a sentir la intro musical i a no resistir-te a moure el cul, som-hi? A veure si pots! Un consell: no et resisteixis. Amb els cracs dels anys 50 i l’optimisme d’una generació que es conformava amb el què tenia i malgrat tot no perdien el somriure encetem el Podcast d’avui amb Jive Bunny & The Mastermixers.

Cap a la Costa Brava! Parlem del Nàstic

Després de la victòria davant el Vila-real B el Nàstic visita la UE Costa Brava al Municipal de Palamós. Els tres punts aconseguits al Nou Estadi omplen de moral un Nàstic que necessitava una injecció de moral després d’una ratxa negativa. Què passarà dissabte? El Costa Brava està molt necessitat de punts, si bé és cert que va aconseguir una victòria important la jornada anterior. També és cert que els d’Oriol Alsina no guanyen a Palamós des de setembre. I que el Nàstic no ha aconseguit cap victòria lluny del Nou Estadi, és clar.

PUBLICITAT