Els podcasts de la setmana 16 de la 3a temporada de PodcastCity

Deixem enrere el llarg i inacabable mes de gener per encarar el mes més curt de l’any. Cal aprofitar al màxim aquest febrer, i res millor per fer-ho que escoltar els podcasts de la setmana a PodcastCity!

PUBLICITAT

Música El Piscolabis

Molts de nosaltres ens despertem amb ella, ens acompanya mentre ens dutxem o mentre anem cap a la feina, a l’escola, a la uni. A vegades, encara que no vulguem apareix per algun racó del nostre dia i ens anima o ens posa sentimentals, d’altres ens recorda moments de la nostra vida passada…podem dir que de les arts escèniques, és la que compta amb més presència en la nostra societat, i sí, avui parlarem d’ella, de la música! Prepareu-vos un Sazerac, el còctel oficial de la ciutat de Nova Orleans, que comencem!

Tornem al format setman… oh no… Xampany i Crispetes

Molt motivat estava l’Álvaro en començar a gravar aquest podcast. No era conscient que… ZAS, la Covid actuava de forma silenciosa, com la nova variant. Havia de convertir-se en un podcast setmanal, però “per un tema” ha acabat sent quinzenal, com sempre. Avui parlarem amb l’Arnau Curto sobre videojocs, sèries d’animació en català i moltes coses més.

Las costumbres de Japón Incógnitas

Incógnitas vuelve una semana más para hacerse preguntas curiosas que no necesitan respuestas serias. Al menos hoy empezamos con el opening del anime Evangelion, que es una locura. Hoy hablaremos de Japón. Un país con unas costumbres muy, muy raras. Tremendamente raras, en algunos casos.

Amistades y amigos Ancladas

En el programa de hoy hablaremos sobre las amistades, ¿Seremos de tener muchos amigos o no? ¿Tu qué crees? También hablaremos del miedo de perder esos lazos y de cómo superarlos. Para acabar, Claudia explicará el refrán/dicho/frase hecha de la semana, cuál será? Dale al play para descubrirlo.

Las grandes remontadas La Jugada de Todos los Tiempos

Desde Sergi Roberto a Dibok Origi y las grandes remotadas dirigidas por estos héroes anoimos,hoy en La Jugada de todos los tiempos repasamos algunos de estos momentos épicos de la historia reciente del fútbol.

Descent La Partida

En el programa d’avui aprofitant que la sortida de l’últim joc de Descent fem una repassada als tres jocs publicats per Fantasy Flight Games amb aquest títol. Són jocs d’exploració de masmorres, on cada jugador porta un heroi i va aconseguint armes i armadures, pujar de nivell, derrotar als enemics, etc. I a tu, quina és l’edició que més t’agrada?

Victòria fora de casa, l’inici de la remuntada? Parlem del Nàstic

Vam guanyar, bones notícies. Vam guanyar fora de casa, encara millors notícies. Tres gols a la segona part van servir per doblegar un filial del Betis molt fluix. El següent partit, aquest diumenge a les 12h davant el Real Madrid Castilla. Els conjunt blanc és un rival complicat, amb molt talent a les seves files, amb molt futur pel davant.

Dormir y soñar con viajar a Canarias Que No Panda El Cúnico

Programa de ensueño del que no querrás despertarte nunca. Cúbito se desvela como profesional en siestas y Radioputo como experto en las Islas Canarias. Para terminar se adentrarán en el maravilloso y misterioso mundo de los sueños, único lugar donde sus locuras cobran sentido.

PUBLICITAT