Tarragona Daily | Deflagració a Repsol


Donats d’alta els dos treballadors ferits a Repsol per una deflagració

Els dos treballadors ferits aquest diumenge al matí en una deflagració al complex industrial de Repsol a Tarragona ja han rebut l’alta hospitalària. L’incident s’ha produït a les 08.45 del matí, en el procés de posada en marxa de la unitat Isomax de la refineria, moment en el qual s’ha produït una fuita d’hidrogen en una brida i la seva posterior inflamació, segons ha informat la companyia.

Deflagracio Repsol

Un Nàstic descafeïnat no aconsegueix sumar els tres punts

PUBLICITAT

El Nàstic de Tarragona arribava aquest dissabte a Lezama amb l’objectiu de continuar sumant de tres en tres i anar escurçant distància de les places de play-off d’ascens. Els tarragonins només van poder sumar un punt després d’empatar a zero davant el Bilbao Athletic. Ara mateix, i a l’espera del que facin els altres equips, els de Raül Agné són sisens amb setze punts i sumen una nova jornada sense perdre. Dissabte vinent (18:00h) el Nàstic s’estrenara a la Copa del Rei davant el Racing Rioja CF.

El Serrallo i un gran segon temps per tornar a la victòria

El CBT va tornar al camí de la victòria després de caure la passada setmana al camp del líder per un resultat contundent. Els blaus van superar aquest dissabte al Navàs al Serrallo amb relativa comoditat (83-65) després d’una gran segona meitat. Berni Álvarez, tècnic del CBT, valorava aquesta victòria al Serrallo i la importància de tornar a guanyar.

Un gran tercer quart dona la victòria al TGN Bàsquet davant el Granollers

Victòria del TGN Bàsquet davant el CB Granollers al Sagrat Cor (44-38). Les liles s’han acabat imposant a partir d’un gran tercer quart, malgrat que ha regnat la igualtat en la resta de temps. 9-9 en el primer i 14-14 al descans. La manca d’encert li costava car a les locals, amb tan sols un 15% en el tir en els dos primers quarts. 

PUBLICITAT