ERC lideraria la nova Diputació de Tarragona

Les eleccions municipals són les encarregades no només de decidir la composició dels Ajuntaments de la ciutat, sinó també de renovar la composició del plenari de la Diputació. I és que amb els resultats de tota la demarcació es desprèn que la Diputació de Tarragona canviarà de color. Fins ara el blau de Convergència i Unió regnava amb 11 diputats. Esquerra Republicana de Catalunya en tenia 7 i el PSC 6. Triple empat a un diputat entre PP, Ciutadans i la CUP.

PUBLICITAT

Doncs bé, sense les dades oficials del Ministeri a la mà, tot sembla indicar que a partir d’aquest 2019, la diputació se simplifica i canvia de direcció. Esquerra, amb 11 diputats, lideraria el govern provincial, mentre que Junts per Catalunya tindrà 8 diputats i el PSC en sumaria un fins arribar als 7. Ciutadans aconseguiria mantenir el seu diputat

Es configuraria així una Diputació principalment tricolor. Malgrat tot cal esperar que el Ministeri d’Interior faciliti les dades i, d’aquesta forma es pugui saber del cert quina serà la composició final de l’ens provincial.

PUBLICITAT