Alex López: “Si Merino vol jugar sense davanters purs, ho farem i ens adaptarem”

Primera sessió d’entrenaments de la setmana pel Nàstic de Tarragona, que sense treva, ja prepara la següent final de la temporada contra el Saragossa, aquest diumenge a les vuit del vespre a La Romareda. Sessió a porta oberta en la primera part de l’entrenament i tancada en la segona, on el bon ambient ha regnat després d’un triomf balsàmic i necessari que tothom espera que catapulti als de Juan Merino a la zona tranquil·la de la taula.

Això sí, encara no s’ha fet res, i la plantilla ho té ben present. En la sessió matinal d’aquest dimarts qui ha parlat ha estat Alex López, qui va disputar uns minuts en el partit contra el Numancia a la segona part. El davanter de Calafell ha explicat el que ha significat aquesta victòria i com està la plantilla després d’aquests tres punts tan necessaris. Alex López també ha parlat sobre la seva situació, on l’altre dia sí que va tenir alguns minuts, però amb Merino no ha acabat de consolidar-se encara dins els seus esquemes. A banda, el davanter grana també ha comentat les alineacions que han sorprès a tots, del tècnic andalús.

Sobre el partit de diumenge a La Romareda també ha destacat el davanter que l’equip té possibilitats i que sortirà a guanyar i a pels tres punts com sigui. En aquesta primera sessió s’ha pogut veure com Gerard Valentin tornava a entrenar amb el grup amb normalitat i s’espera que pugui estar disponible per aquest diumenge. També hi podrà ser Bruno Perone, que esgotarà per arribar a La Romareda i Stephane Emana, tot i que encara està recuperant-se de les seves molèsties d’una facitis plantar. D’altra banda, qui no hi podrà ser serà Cordero, que va quallar un bon partit contra el conjunt sorià, per acumulació de targetes.

PUBLICITAT