Andreu: “Álex López és un fitxatge estrella”

20027674296_51cf5d0ee6_z

Feia dies i setmanes que s’entreveia l’arribada al Nàstic del davanter nascut a Barcelona però criat a Calafell, Álex López. El València el volia retenir per mantenir-lo al filial, però el jugador volia fer un salt de categoria i, finalment, el club tarragoní l’ha fitxat per les pròximes quatre temporades. Segons el president, era la primera prioritat del cos tècnic.

Álex López té 21 anys i després de jugar a les categories inferiors del Reus va arribar a debutar el primer equip la temporada 2011-2012. Va estar dues temporades al conjunt roig-i-negre a Segona B abans de fer el salt cap al Mestalla. Les dues últimes temporades ha fet 12 i 11 gols i arriba a Tarragona per ser el referent ofensiu de l’equip.

Durant la seva presentació, Álex López, argumentava el perquè de la seva arribada.

 

El president, Josep Maria Andreu, es va desfer en elogis cap al nou davanter. El Nàstic ha pagat un traspàs pel jugador que estarà a la disciplina grana fins el 2019. Si el Nàstic el ven, una part del traspàs aniria al València. Andreu reconeixia que Vicente Moreno i Emilio Viqueira el tenien al capdavant de les seves necessitats per reforçar la plantilla.

 

Álex López, que serà el cinquè jugador de la demarcació a la plantilla i s’afegeix a Jordi Calavera, Xavi Molina, Miguel Palanca i Alberto Varo, també estrenarà categoria igual que Naranjo, Xisco Hernández, Mousa i Fali. Cinc dels vuit fitxatges de la temporada debutaran a Segona.

Qui podria aportar la seva experiència és Achille Emana que s’entrena amb l’equip i podria reforçar la plantilla. El director esportiu Emilio Viqueira reconeix que no està a prova i que potser el seu fitxatge depèn més d’ell que del Nàstic. Viquiera també apunta allò que deia Vicente Moreno: Gal Arael, aquest si a prova, agrada.

 

Pel que fa a l’operació sortida encara no hi ha novetats tot i que Marc Martínez, Pol Bueso i Luismi ja saben que l’entrenador no compta amb ells per la nova temporada.

PUBLICITAT