Home Cròniques La BUMT celebrarà el seus 25 anys amb un concert olímpic

La BUMT celebrarà el seus 25 anys amb un concert olímpic

Compartir
PUBLICITAT

La Banda Simfònica Unió Musical de Tarragona celebra enguany el seu 25è aniversari. Aprofitant que la ciutat serà la seu dels Jocs Mediterranis 2018, la Banda oferirà aquest diumenge a la tarda un concert on interpretarà algunes de les obres més representatives que s’han pogut escoltar en diferents moments olímpics al llarg de la història.

En el concert, que tindrà lloc al Teatre Tarragona, es podran escoltar obres de John Williams, Albert Hammond, Vangelis o Jan Van der Roost, que faran rememorar al públic assistent moments màgics de les cerimònies de les olimpíades, que han quedat marcats en l’imaginari popular, unint de forma indissoluble la música amb l’esport.

A més, es comptarà amb l’Orquestra Simfònica ‘Treu-li la pols al teu instrument’, formada per una trentena de músics de diferents poblacions de la Conca de Barberà i comarques veïnes. El projecte va néixer l’any 2008 a l’Espluga de Francolí i agrupa persones que, per motius d’estudis o feina, havien abandonat el fet de tocar el seu instrument.

PUBLICITAT