El CBT segueix afinant la puntería (65-71)

El CBT guanya 65 a 71 davant el CB Salou en el seu test amistós de pretemporada. Els homes de Berni Álvarez ja saben que el CB Prat va derrotar l’Hospitalet amb solvència ahir a la seva pista per 61 a 81. Un resultat que els obliga guanyar al Prat per més de tres punts si vol ser-hi a les semifinals de la Lliga Catalana LEB Plata. Un partit que ha servit per seguir fent proves i anar rodant per la nova temporada i on s’encara s’espera una de les incorporacions de la NCAA, David Ndiaye.

David Fernández i Joan Sorolla disputen una pilota dividida, Imatge: Jonay González.

Un primer quart molt igualat en què els dos equips han tingut molts errors i imprecisions al joc on han marxat igualats a 9. Al segon quart els tarragonins han estat més encertant des de la línia de tir lliure que ha decantat al descans la balança pels tarragonins.

Finalment el desencert dels dos equips ha acabat amb un resultat ajustat en què el CBT s’ha emportat la victòria per detalls. Amb aquest amistós ara queda superar si o si al Prat per ser a les semifinals de la Lliga Catalana LEB Plata.