Home Cròniques El Minipop presenta les propostes creatives per la pròxima edició

El Minipop presenta les propostes creatives per la pròxima edició

Compartir
PUBLICITAT

El Minipop 2019 ja ha anunciat les propostes creatives que s’oferiran durant els tres dies de festival simultàniament a les actuacions musicals. Seran una trentena d’activitats entre les escollides pel jurat de la convocatòria oberta, les dels patrocinadors i les entitats col·laboradores i les que organitza directament el festival.

L’Espai Tallers Creatius serà al passeig de les Palmeres de Tarragona del 31 de maig al 2 de juny amb més activitats que mai per acostar el públic del festival a diferents creadors del territori, posar en valor el seu talent i demostrar que dins de cada persona hi ha un artista. L’objectiu és que petits i grans comparteixin una experiència artística i alhora coneguin de primera mà el treball dels artistes locals.

Els tallers escollits per la novena edició del festival destaquen per la qualitat, la varietat i l’originalitat. Com a novetat, algunes de les activitats d’enguany s’inspiren i reinterpreten l’obra de l’artista japonesa Yayoi Kusama.

A més, l’espai engloba disciplines artístiques tan diverses com la il·lustració, la cistelleria, l’estampació, la cianotípia, el cinema, el teatre, les titelles, la música, el periodisme, la poesia, la fotografia, l’agricultura, la gastronomia i tota mena de manualitats. Tampoc no hi ha faltaran les propostes més socials com el taller sobre la crisi de les persones refugiades ofert per la Fundació del Barça i la Creu Roja.

PUBLICITAT