La demarcació de Tarragona s’estrena en un premi de la grossa

PUBLICITAT

Altafulla i Camarles han estat les primeres localitats tarragonines en veure’s premiades pel número de la grossa de la Loteria de Nadal. Ambdós municipis van vendre un dècim amb el número premiat, el 03.347, fet que suposa 400.000 euros per cada localitat.

Estanc Pijuan d'Altafulla

Un premi que ha esquitxat lleugerament a la demarcació de Tarragona, un fet que no havia succeït mai en els 206 anys d’història de la Loteria de Nadal.

D’altra banda, la demarcació tarragonina s’ha vist beneficiada amb altres premis. El segon premi ha passat de llarg, però part del tercer ha tocat a Tarragona.  El número ha estat el 04.211, xifrat en 500.000€, que, tal com ha succeït amb el primer premi, ha caigut a Camarles, al mateix establiment.

A més, el segon quart premi ha estat el 67.774 i ha deixat diners a Cambrils, a l’establiment de l’avinguda de la Independència.

El 29.031 ha estat el primer de tot el sorteig en deixar diners a la demarcació. L’establiment de Sant Pere i Sant Pau, ‘La Fortuna’ ha venut 160 dècims d’aquest cinquè premi. I encara un altre dels números del cinquè, el 02.308, ha caigut, en part, a Vila-seca i el Vendrell.

PUBLICITAT