La distància no atura PodcastCity

Res es pot comparar amb la sensació de fer ràdio en un estudi. Els romàntics del mitjà sempre parlen de “l’aura” o del “misticisme” d’estar davant del micròfon. Per desgràcia, la realitat ens obliga a tocar de peus a terra i adaptar-nos a la nova realitat. Això també ha afectat a PodcastCity.

Fa una setmana reactivàvem el projecte després de dos mesos d’aturada. Els participants encara no poden venir als estudis per motius de seguretat, però mentrestant els hem proposat una alternativa: enregistrar els programes a través de vídeoconferència. Una solució que hem adaptat a altres programes de la casa i que ha funcionat de forma notable.

Després d’una setmana on hem enregistrat més d’una desena de programes, hem demostrat que la ràdio mai s’atura i les ganes d’estar davant d’un micro i explicar històries és molt difícil que s’apaguin.

Tot i així volem que torneu a casa nostra i compartir plegats la màgia de la ràdio. No dubteu que, quan sigui possible i segur, ens retrobarem. Volem agrair a tots els podcasters que, malgrat la situació que estem passant, heu seguit amb nosaltres, continuant amb la realització dels vostres podcasts per fer realitat un projecte que sense vosaltres no seria possible.

PUBLICITAT