Malvinguts a Segona B (1-3)

El Nàstic de Tarragona no ha pogut iniciar el curs amb un resultat positiu. Malgrat que això ha esdevingut ja un clàssic en les últimes temporades, la derrota d’aquest diumenge fa especialment mal tant per la contundència del resultat com pel rival.

Una Unió Esportiva Llagostera que visitava el Nou Estadi com nou conjunt de Segona B després de l’ascens aconseguit la temporada passada. El Nàstic es va avançar mitjançant un penal que va transformar Javi Bonilla al minut 10.

Des de llavors i fins al gol del Llagostera, el partit tenia un únic color, el grana dels home de Xavi Bartolo.

El conjunt rival va cagpirar el marcador al minutat 44 després d’un gol de Nahuel i un de Sacha en dues errades defensives dels tarragonins. Lledó, al minut 75, va fer l’1 a 3 definitiu després de transformar un penal provocat per Bonilla.

El Nàstic té un dels inicis de temporada més complicats de la categoria. Aquest diumenge els tarragonins estrenen l’estadi Johan Cruyff i jugaran davant el Barça B. La següent cita al Nou Estadi serà davant l’Andorra.