Un bon any pels pastissers de Tarragona

Els pastissers de les comarques de Tarragona han vist superades les seves expectatives durant aquest Nadal. Així ho explica Josep González, president del gremi de Pastissers de Tarragona, qui manifesta que les vendes de torrons, panettones i tortells s’han vist augmentades respecte a l’any passat.

PUBLICITAT

González apunta al fet que “no s’han fet tortells molt grans”, motiu pel qual entén que la clientela ha volgut celebrar el dia de reis de manera esbiaixada i prudent. En general el president fa un bon balanç de l’any pels pastissers. González assegura que “el reconeixement de la pastisseria artesana està en augment i desitja que continuï així“.

D’altra banda, Tarragona ha de celebrar enguany que té el Millor Tortell Clàssic de Reis de Catalunya. Julio Enrique Solanes, propietari de Forn de pa i Pastisseria Tarraconense de Tarragona ha rebut aquest guardó al concurs organitzat per l’obra social Ernest Verdaguer de la plataforma Panàtics, amb el suport de la Federació Catalana d’Associacions de Gremis de Forners.

PUBLICITAT