Debut somiat per la tornada del fill pròdig

Debut somiat en la tornada del canterà Fran Carbia. El Nàstic de Tarragona ha pogut golejar a l’Ebro per 4 gols a 1 al Nou Estadi amb protagonistes de la demarcació de Tarragona amb doblet del debutant tarragoní Fran Carbià i també doblet del de Riudecanyes, Gerard Oliva.

El conjunt grana que s’ha avançat ben aviat al marcador amb gol del propi Oliva veia que l’avantatge esvaïa amb un gol en pròpia porta de Jesús Rueda, central grana que ha introduït la pilota al fons de la xarxa. Brugui que havia estat titular ha sigut la mala notícia del partit, ha marxat lesionat i ha provocat el debut tant esperat del fill pròdig Fran Carbià cedit al Nàstic procedent del UD Ibiza. 3 minuts han calgut sobre el terreny de joc perquè Carbia, marqués el seu primer gol amb la samarreta grana i avançar de nou els de Toni Seligrat abans del descans. Ja en la segona meitat, l’Ebro ha tingut oportunitats de tornar a igualar el partit amb moltes ocasions de mèrit, però el mateix Carbia, marcava el 3 a 1 i posava molt coll amunt les aspiracions dels aragonesos.

Finalment, Gerard Oliva que havia obert la llauna, ha acabat sentenciant amb una victòria de mèrit i de prestigi que coloca el Nàstic a cinc punts lluny del descens.

El proper partit el Nàstic visitarà el camp del Cornellà diumenge a les sis de la tarda.