Dimitrevski salva un punt d’Almería tot i el bon part del Nàstic

El Nàstic de Tarragona segueix donant continuïtat a la dinàmica positiva i ha sumat un punt d’or de los Juegos Mediterraneos d’Almería, gràcies a una aturada de Dimitrevski als últims instants del partit al penal llançat per Verza (1-1).

Els de Rodri han disputat un bon partit amb una primera part on han tornat a demostrar el seu potencial amb el domini de pilota. Malgrat les múltiples ocasions de gol que han tingut, René ha evitat que s’avancessin al marcador.

A la segona meitat, els tarragonins han sortit amb la voluntat de buscar l’empat, però han estat els andalusos que s’han avançat gràcies a un gol de Fidel (min. 60). Els granes no han trobat el premi fins als instants finals del xoc amb un xut de Tete Morente (min. 80), que ha rebotat al cos de Joaquín Fernández.

El penal de Javi Jiménez a Fidel podria haver amargat la gran actuació dels granes en l’últim suspir, però el porter macedoni del Nàstic, Dimitrevski, ho ha evitat amb una gran estirada al xut de Verza.

Bon partit de nou de Juan Muñiz, Tete Morente, Pol Valentín i bons minuts del nou fitxatge Álvaro Vázquez. Els granes pensen ja en el partit ajornat contra l’Osasuna d’aquest dijous i en el derbi del pròxim diumenge davant les Reus.