Diversos rècords en el Campionat de Catalunya d’Atletisme a Tarragona

Tarragona s’ha convertit en l’epicentre aquest cap de setmana del Campionat de Catalunya Absolut d’Atletisme. Més de 850 esportistes han participat a la prova que es celebrarava a l’Anella Mediterrània i on s’han assolit diversos rècords.

D’una banda, l’atleta olímpica Laura Redondo, ha aconseguit el rècord d’Espanya en 71,40 metres assolits. D’altra banda, cal destacar el rècord de Bernat Canet, corredor del Cornellà Atlètic i també atleta olímpic, que ha assolit en les 100 mentres llisos en un temps de 10 segons 33 dècimes com a rècord dels campionats.

Cal destacar també els grans temps assolits per Jael Sakura Bastue als 100 metres llisos, amb 11 segons 54 centèsimes. Sara Gallego va assolir el rècord de campionats de les 400 metres llisos amb 52 segons i 85 centèsimes, i Pol Retamal, en la disciplina dels 200 metres llissos amb 20 segons i 81 centèsimes.

Tot plegat, en una jornada festiva, on han participat més de 20 atletes de la ciutat de Tarragona i on també va tenir protagonisme el propi Club Atletisme de Tarragona amb 5 medalles i 4 llocs finalistes. El club tarragoní va emportar-se la medalla de plata amb Núria Caballero en el salt d’alçada els 800 metres llisos, Aleix Lago en els 800 metres llisos i Júlia Suárez amb els 3000 metres marxa.

Per la seva banda, Mireia López s’emportava els 100 metres tanques i Clàudia Mir els 400 metres tanques amb la medalla de bronze. Jornada festiva i lúdica d’atletisme en diverses disciplines que va acollir l’Anella Mediterrània de Tarragona.