El CB Hospitalet, serà la primera parada pel CBT (56-117)

El Club Bàsquet Tarragona guanya àmpliament en el darrer partit de la lliga regular contra l’Olivar per 56 a 117. Un resultat marcat per les àmplies baixes pel conjunt aragonès que tenia un compromís internacional en la majoria de la seva plantilla, i ha hagut de recórrer a diversos jugadors de categories inferiors per disputar el duel.

Amb la victòria també contundent del Club Bàsquet Salou per 84 a 62 en el derbi davant el Club Bàsquet Valls, i el triomf a domicili del Castelldefels, els blaus hauran de jugar-se la primera fase d’ascens contra el líder del grup C-2, ja que ha acabat com a millor tercer. Una bona notícia pels tarragonins, que eviten el Barça B. Per la seva banda, el Club Bàsquet Salou es veurà les cares amb el Bàsquet Girona B, tercer del subgrup C-2. Escoltem al tècnic del CBT, Berni Álvarez.

En quant el partit, els blaus han mostrat un nivell superior, ja des del primer quart on han aconseguir fins a 11 punts de diferència, i aconseguint la mateixa aventatge al segon període. Després del descans, els de Berni Álvarez no han volgut sorpreses i ampliaven molt més la diferència fins acabar al matx per fins aconseguir els 61 punts de distància.

Un CBT que ara haurà d’encarar el tram decisiu de la temporada amb un Hospitalet que només ha perdut dos partits en tota la lliga regular. L’any passat ja van enfrontar-se a LEB Plata amb 1 triomf per cadascú: victòria dels tarragonins al Serrallo per 86 a 73, però derrota a la primera volta a domicli per 67 a 65.