El CBT fa els deures contra un incòmode SESE (72-69)

El CBT aconsegueix una important victòria a casa davant el SESE per 72 a 69. Els tarragonins han trencat el partit gràcies a un bon final tercer quart i un parcial a l’inici del darrer temps contra un incòmode SESE.

Un duel amb dos primers quarts imprecisos i sense cap dominador clar, l’esperança del CBT ha sigut Orion Outerbridge que ha aconseguit arribar fins als 22 punts des de la zona exterior i amb els 10 d’anotació interior de JJ Miguel i Dani Tugores. Escoltem al tècnic del Club Bàsquet Tarragona, Berni Álvarez.

Un SESE però, que no s’ha plantat al partit tot i els parcials, amb un destacat Codinachs aconseguint també els 22 d’anotació. Ferran Torres amb dues cistelles consecutives feia el primer parcial al darrer quart amb una aventatge de set punts pels locals i que el SESE tot i els seus intents, seria suficient tot i posar en veritables problemes als tarragonins.

De fet, un triple d’Orion a l’equador del darrer quart ha donat l’aire suficient per encarar el tram final de partit, tot i que els visitants posaven la por al cos amb un triple a falta de 8 segons d’acabar el partit.

Finalment, els de Berni Álvarez que fan els deures i que els espera dues finals de pes contra el Club Bàsquet Salou i l’Olivar per definir el trajecte final de temporada i si aconsegueix la plaça per als playoff a l’ascens de LEB Plata. Victòria del Club Bàsquet Tarragona treballada davant el SESE per 72 a 69.