El CBT pateix i remunta en el darrer minut de partit (76-78)

El CBT aconsegueix una important victòria a la pista del Barberà per 76 a 78. Els tarragonins tornen al liderat després de patir i de valent a la pista del cuer, on van posar una aventatge de fins vuit punts al descans, però al darrer quart, els barcelonins van aixecar el duel a falta d’un minut.

Els blaus però, van tirar d’ofici per guanyar en els darrers instants amb una defensa agresiva. Els més destacats Orion Outerbridge amb 18 punts, Ferran Torres amb 15 i Dani Tugores amb 12 i una anotació gairebé perfecte amb 4 de 5 tirs que va intentar i amb 17 de valoració. Així explicava la victòria, el tècnic assistent del CBT, Fernando Arias.

Un CBT que no va poder comptar amb Berni Álvarez baixa per COVID i que van sobreposar-se a un mal tercer quart on van concedir fins a 25 punts amb un dels grans perills del Barberà, Maki que va acabar amb 19 punts i Paez amb 17 d’anotació.

Amb tot, els del Serrallo recuperen el liderat que havien perdut a mans del Salou on només els separa una victòria. El proper partit, duel important al Pavelló del Serrallo, entre el Club Bàsquet Tarragona i el Castelldefels, dissabte a les 19h de la tarda.