El Nàstic perd en el seu test de pretemporada més mediàtic

El Nàstic de Tarragona perd en el seu segon test de pretemporada i el més complicat davant el FC Barcelona per 3 a 1. El duel més mediàtic de la pretemporada grana va acabar amb derrota dels granes tot i que amb molt bones sensacions en una temporada que es preveu crucial per lluitar per l’ascens.

Després d’una primera aproximació del conjunt grana a la porteria de Neto, al minut 5, Ousmane Dembélé marcava el primer gol pels blaugranes. A la mitja hora un penal sobre Jordi Alba acabava transformant-lo Griezmann i posava 2 gols de diferència al matx.

Tot i això el Nàstic amb una gran primera meitat ho ha seguit intentant i mitjançant un cacau des de fora l’àrea de Javi Bonilla, retallava diferències al descans amb dedicatòria inclosa a Ferran Giner, exjugador grana. En la represa de la segona meitat, un nou penal que en aquest cas transformaria Coutinho posava les coses molt dificils pels de Toni Seligrat, que al minut 60 realitzaria gairebé tots els canvis.

Tot i això el conjunt grana ha deixat molt bones sensacions i aquest es tracta del test de pretemporada més dificil.

La setmana vinent, el proper partit serà al Nou Estadi davant el Saragossa.