El Salou FS cau amb orgull a la Copa del Rei (0-6)

S’esvaiex el somni al Salou Futbol Sala que ha fet història en la Copa del Rei. Els de la capital de la Costa Daurada van caure per 0 a 6 davant un rival de la Segona Divisió de Futbol Sala com és el Peñíscola.

Un Salou que va aguantar les primeres envestides visitants, però el primer gol arribaria al minut 9 de la primera part amb gol de Diego Sancho.

Tot i el gol, els salouencs atacarien i arriscarien permutant el cinquè home per intentar la igualada. Al descans, s’arribaria al 0 a 1 al marcador.

Ja a la segona meitat, els valencians desplegarien tot el seu potencial ofensiu i ja en el primer minut de la represa, els visitants anotarien el segon i ja s’esvairien poc a poc les possibilitats locals fins arribar al marcador final de 0 a 6. Així valorava el duel, el president del Salou Futbol Sala, Jose Maria Reyes.

Amb tot, el Salou Futbol Sala que ha fet història eliminant equips de superior categoria de Segona Divisió B i que ha sigut la gran revelació de la Copa del Rei de Futbol Sala. Un Salou que ara es centrarà en la lliga i en què aviat podrà tornar a disputar els seus partits al Milà amb el canvi de parquet que ja s’està fent al pavelló, afectat pels aiguats del mes de setembre.