El tarragoní Daniel Castillo, campió del món sub-23 de Sky Race

El tarragoní de 22 anys, Daniel Castillo, s’ha proclamat campió del món sub-23 de la prova Sky Race que s’ha celebrat a la Vall Comapedrosa, a Andorra. Castillo ho ha fet imposant-se al japonès Ryunosuke i l’alemany Sven Koch. L’atleta ho aconseguia amb un temps d’1 hora i 52 minuts en un recorregut de 19 quilòmetres i 1.400 metres.

Daniel Castillo explicava que volia marcar un alt ritme de cursa a l’inici i al final de la cursa per tal d’assolir l’objectiu i aconseguir l’or en la prova.

Un ritme aferrissat que van tenir tant el corredor japonès com Castillo i que van coronar el Pic de les Fonts de la mateixa forma, però on els metres finals van ser decisius per la victòria del tarragoní.

Així doncs, Daniel Castillo que es corona com a campió del món en el mundial d’Skyrunning juvenil, o també conegut com a Sky Race en competicions a peu per camins de muntanya a més de 2000 metres d’altitud. En la categoria femenina, s’hi va imposar també el combinat espanyol representada per Núria Tarragó, qui va emportar-se l’or per davant de la txeca Barbora Macurova i l’eslovaca Sara Machajova.

Han sigut moltes les mostres d’afecte cap a l’esportista tarragoní que assoleix una gran fita i que ha ajudat a que la selecció s’imposi de 24 països inscrits a la Youth Skyrunning World Championships celebrat a Andorra.