El TGN Bàsquet, sense opcions davant el líder (58-36)

El TGN Bàsquet ha caigut a la pista del líder, el CB Roser (58-36). Les tarragonines arribaven al Municipal Estació del Nord marcades per una gran quantitat de baixes. I això, acompanyat del moment dolç del rival, intractable fins al moment, ha minimatzat les possibilitats de les lila, que han acabat encaixant una derrota contundent.

El primer quart seria una mostra clara del partit. Parcial de 19-9 i un marge de ja 10 punts per les locals. El tècnic del TGN, Marc Rovirosa, valora el partit i parla de la quantitat de baixes.

Ara, el TGN tindrà una setmana de descans que aprofitarà per intentar recuperar algunes lesionades. D’aquí a dues setmanes l’equip disputarà un matx decisiu contra el Granollers al Sagrat Cor (18.00h).