Empat insuls del Nàstic al Miniestadi (1-1)

El Nàstic de Tarragona ha acabat traient un punt davant el Barça B (1-1) al Miniestadi, tot i haver pogut emportar-se els tres punts.

Els petits detalls han acabat decantant la balança de l’enfrontament i una jugada aïllada ha permès als de Gerard López empatar el gol inicial de Kakabadze en un refús que ha aprofitat Cardona.

A la primera meitat, els granes han sortit molt seriosos i dificultant el joc blaugrana, però a poc a poc s’han anat diluint i amb el contratemps en forma de lesió de Javi Márquez.

El conjunt de Nano Rivas a reculat en accés a la segona part, tot i el gol de Kakabadze, i ho ha acabat patint.  Fali també s’ha hagut de retirar amb molèsties del Mini.

Cardona, en una errada defensiva del Nàstic, ha posat les taules al marcador. Els minuts final han estat de descontrol, amb un Barça més còmode i amb més protagonisme ofensiu a l’àrea de Dimitrevski. El tècnic grana ha valorat l’empat.

Punt insuficient, però que deixa el Nàstic a quatre punts del descens i pendent dels partits de la Cultural i l’Albacete.