Estrena tarragonina amb derrota a la LEB Plata

Els equips tarragonins de la LEB Plata s’estrenen amb derrota i tots dos per 16 punts de diferència. El CBT va caure fora a Son Moix davant el FIBWI Palma per 96-80 i el Salou ho va fer com a local per 61 a 77 davant el Palmer Basket Mallorca.

Els tarragonins van veure com el rival va allunyar-se ràpidament al marcador amb un 32-20 en el primer quart i no van ser capaços de reaccionar. L’apunt positiu, que els tarragonins van mostrar un gran treball anotador contra un dels candidats a l’ascens a LEB Or.

Per la seva banda, el Salou només va posar a 8 jugadors sobre el terreny de joc. La carrega de minuts va dilapidar les opcions dels de la Costa Daurada que després de 30 minuts només anaven 5 punts per sota. El darrer quart va acabar per sentenciar el matx en favor dels balears. La propera jornada doble derbi. Els serrallencs rebran L’Hospitalet mentre que els salouencs visitaran la Unió Esportiva Mataró.